Bdul.Unirii, Apartament 2 camere,spatios,71 mp.

185 000 Euro/neg.
Dormitoare: 1
Băi: 1

Descriere

Central,Bdul.Unirii,situat la intersectia bd. Unirii cu Mircea Voda, vis a vis de Enel si hotel Mercur langa BCR, va propunem spre vanzare un Apartament 2 camere, complet decomandat, situat la et.6 din 7 nivele intr-un bloc construit in anul 1995, si are vederea pe spate, fiind ferit de zgomotul Bdului.
Aveți o oportunitate unică de a achiziționa un apartament spațios și bine situat, cu o suprafață utilă de 71,5 de mp. utili cu tot cu balcon. dispune de finisaje exact asa cum sunt prezente in imagini.
Acest apartament,este compartimentat în mod eficient, se află într-o zonă centrală, oferind acces rapid la toate facilitățile Bucurestiului.
Compartimentare: Apartamentul este compartimentat în mod eficient și oferă: 2 camere decomandate, perfecte pentru dormitoare sau spații de lucru. Hol de acces care leagă încăperile.
Bucătărie funcțională pentru gătitul confortabil.
Baie cu cadă pentru relaxare și confort.
Balcon închis cu tâmplărie PVC, care poate fi utilizat ca spațiu suplimentar pentru relaxare sau depozitare.
Beneficii Suplimentare: Apartamentul se află într-o zonă foarte bună, oferind acces rapid și ușor la următoarele facilități: Bănci și instituții financiare. Parcuri și zone verzi pentru recreere în aer liber. Magazine și supermarketuri pentru cumpărături rapide. Stații pentru transportul în comun, facilitând deplasările în oraș. Acest apartament este potrivit pentru cei care doresc să trăiască în Centrul Capitalei, și să aibă acces facil la toate facilitățile zonei.. Balconul închis adaugă o notă suplimentară de spațiu și funcționalitate acestui apartament.
Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati a ne contacta!

Detalii

 • Suprafaţă utilă (mp):
  71 mp
 • Camere:
  2
 • Dormitoare:
  1
 • Băi:
  1
 • Preţ (EURO):
  185 000 Euro/neg.
 • An construcţie:
  199571
 • Status:
 • Etaj:
  6

Google Nearby Places

Fii primul care lasă o opinie despre “Bdul.Unirii, Apartament 2 camere,spatios,71 mp.”

Rating

Related Properties