Herastrau, inchiriere un Duplex,sup.utila 151 mp.

2700 Euro/neg
Dormitoare: 3
Băi: 4

Descriere

Herastrau, va propun spre inchiriere un Duplex, mobilat elegant, la 3 min distanta de parc, 151 mp, situat intr – o zona linistita, necirculata si nepoluata fonic.
La etaj sunt 3 dormitoare spatioase si luminoase, dormitorul matrimonial are baie proprie cu cada si dressing, celelalte 2 dormitoarele impart o alta baie si o terasa de 10 mp, cu 4 gr. sanitare.
Tot la etaj mai este o baie transformata in spalatorie.
La parter este livingul de 59 mp, mobilat elegant si modern, din care se iese in gradina de 80 mp amenajata cu gazon artificial si vegetatie naturala (tuia, trandafiri), mobilata in zona de relaxare cu fotolii rabatabile din ratan si masa pt 6 persoane, gratar.
Tot la parter mai este 1 baie, bucataria de 21 mp, inchisa, mobilata si utilata cu plita pe gaz, hota, cuptor electric smart cu touchscreen, frigider Samsung, masina de spalat vase.
Duplexul are in proprietate si un loc de parcare de 15 mp.
Alte dotari: AC moderne si elegante LG, spatii de depozitare, tv smart, copertina/parasolar care acopera jumatate din gradina, frigider pt gradina, candelabre din cristal, saltele ortopedice, mobila eleganta, cada cu jaccuzi, masina smart de spalat rufe.
Imobilul este prevazut cu sistem de supraveghere video si are pază permanenta.
In imediata vecinatate este parcul Herastrau la mai putin se 3 min distanta de mers pe jos, spatii comerciale alimentare, restaurante, sali fitness, spital, farmacie, gradinite pt copii, satul francez, clubul cu piscină Le Club.
Apartamentul este LIBER pentru inchiriere, pentru mai multe informatii, sau stabilirea unei vizionari,nu ezitati, a ne contacta!

Detalii

 • Suprafaţă utilă (mp):
  151 mp
 • Camere:
  4
 • Dormitoare:
  3
 • Băi:
  4
 • Preţ (EURO):
  2700 Euro/neg
 • An construcţie:
  2000
 • Status:
 • Etaj:
  1

Google Nearby Places

Fii primul care lasă o opinie despre “Herastrau, inchiriere un Duplex,sup.utila 151 mp.”

Rating

Related Properties