Popesti Leordeni, Casa, mobilata, curte spatioasa!

1500E/neg.
Dormitoare: 5
Băi: 2
480 mp

Descriere

Popesti Leordeni, Vila, P+1, o Casa impresionantă este disponibilă pentru închiriere și reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să experimenteze confortul și luxul într-un cadru privat și rafinat.
Caracteristici:
Spații elegante și spațioase: Vila dispune de un living generos, o bucătărie închisă și 3 dormitoare confortabile, oferind suficient spațiu pentru tine și familia ta. Fiecare cameră este dotată cu aer condiționat pentru a te asigura că te vei bucura de un climat confortabil în orice moment.

Terasă de vară și balansoare: Proprietatea are o terasă de vară în curte, unde te poți relaxa în timpul serilor calde de vară. De asemenea, sunt disponibile balansoare pentru copii, creând un loc distractiv și sigur pentru cei mici.

Grătar și terasă închisă cu aer condiționat: Vila este dotată cu un grătar pentru ca tu și oaspeții tăi să vă puteți bucura de delicioasele mese pregătite în aer liber. Există și o terasă închisă cu aer condiționat, unde poți petrece timpul într-un mediu răcoros și plăcut, indiferent de condițiile meteo.

Curte spațioasă și depozitare: Curtea proprietății are o suprafață de 479 mp, cu flori frumoase și copaci maturi, creând o atmosferă plăcută și relaxantă. De asemenea, există și un spațiu dedicat depozitării, astfel încât să poți păstra lucrurile în ordine și organizate.

Design elegant și construcție solidă: Vila este construită pe două niveluri (parter + etaj) și are o suprafață totală de 217 mp, oferind suficient spațiu pentru confortul și intimitatea ta.

Mobilată și complet utilată: Vila este complet mobilată cu mobila de foarte bună calitate și frumoasă, oferind un ambient rafinat și confortabil. De asemenea, este complet utilată cu toate echipamentele necesare, astfel încât să te poți bucura de un stil de viață comod și fără griji.

Amplasare excelentă: Vila este situată în Popești-Leordeni, pe strada Eclipsei, oferindu-ți acces rapid la facilități precum magazine, restaurante și mijloace de transport în comun. Totuși, poziționarea ei într-o zonă liniștită și retrasă îți asigură intimitatea și liniștea de care ai nevoie.

Preț de închiriere: 1500 Euro pe lună + 1 luna avans.
Imobilul este LIBER pentru inchiriere!

Detalii

 • Suprafaţă teren (mp):
  480 mp
 • Suprafaţă utilă (mp):
  217 mp
 • Dormitoare:
  5
 • Băi:
  2
 • Preţ (EURO):
  1500E/neg.
 • Status:
 • Etaj:
  1

Google Nearby Places

Fii primul care lasă o opinie despre “Popesti Leordeni, Casa, mobilata, curte spatioasa!”

Rating

Related Properties