Saptiu comercial,sup.106 mp, Zona Bdul.Regina Maria.

1590E neg.

Descriere

Spatiu comerciali la strada foarte circulata (si masini si pietoni). Stradal, Zona Pta Regina Maria si Parcul Carol, in centru (la limita centrului vechi) accces unic 24h/24, fara vecini, cu intrare direct din trotuar, recent finisat, 106 mp utili + 14 mp demisol (pentru depozitare), 4 spatii separate + 2 intrari distincte din strada + hol + chicineta + toaleta cu dus + WC de serviciu in spate, toate utilitatile (centrala proprie, aer conditionat alarma, sistem de camere video, trifazic, rulouri de securitate pentru ambele intrari), securitate maxima.
Spatiul are locuri de parcare in fata, pe trotuar (6 locuri- ale primariei) si inca un numar similar de locuri de parcare pe partea cealalta a strazii, care pot fi folosite pentru clienti (strada e foarte circulata, dar cu sens unic), iar la 50 mp e intarea de la Parcul Carol, cu parcare de primarie cu plata.
Nu se potriveste pentru: fast-food, supermarket, haine/ pantofi, locuinta sau productie.
Se potriveste pentru: servicii catre populatie/ servicii de infrumusetare, banca, firma de jocuri de noroc, reprezentanta comerciala, cabinet medical, magazin.
Exista posibilitatea ca spatiul sa fie prelungit cu un spatiu la etaj, care e terasa imobilului, de 200 mp. Accesul la terasa nu e inclus in pret.
Spatiul este compartimentat,are 106 mp si pretul de inchiriere e de 15 euro/ mp, adica de 1590 euro/ luna.Se pot aduce modificari,in functie de domeniul de activitate!
Pentru mai multe informatii sau stabilirea unei vizionari, nu ezitati a ne contacta!

Detalii

 • Suprafaţă utilă (mp):
  106 mp
 • Camere:
  4
 • Băi:
  3
 • Preţ (EURO):
  1590E neg.
 • An construcţie:
  2021
 • Status:

Google Nearby Places

Fii primul care lasă o opinie despre “Saptiu comercial,sup.106 mp, Zona Bdul.Regina Maria.”

Rating

Related Properties