Tineretului, Apartament 3 camere,Park, Piata,etc…

120 000Euro/neg.
Dormitoare: 2
Băi: 2

Descriere

Zona Tineretului,va oferim spre vanzare un Apartament 3 camere, complet decomandat, zona ce cuprinde cu siguranta toate nevoile, ce este parte integrata a sectorului 4, zona A a capitalei, intr-un bloc de 10 etaje cu acces rapid la strada principala, Bld. Tineretului si vedere excelenta catre Parcul Tineretului.

Apartamentul este pozitionat la etajul 10 din 10 si dispune de 2 dormitoare (10 mp si 10,50 mp), 1 living (11 mp), 1 bucatarie semi-inchisa (10 mp), 2 grupuri sanitare ambele prevazute cu geam, un hol generos, o debara, ideala pentru depozitarea diverselor lucruri sau poate fi transformat in dressing si 2 balcoane, ambele de 3,72 mp, din care unul este semi-inchis si sunt pevazute cu pergole.

Suprafata utila a apartamentului este de 73mp, incluzand si cele 2 balcoane, ce ofera o priveliste relaxanta spre copacii inverziti dintre blocurile vecine, dar si din parcul Tineretului.

Imobilul este construit in anul 1983, pe structura de beton, compartimentarile interioare sunt facute din caramida, izoland astfel foarte bine termic si fonic locuinta. Blocul este pe lista de asteptare pentru a fi reabilitat termic.
Zona dispune de numeroase locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, ceea ce fac din zona Tineretului una dintre cele mai cautate zone din Capitala.

Apartamentul, ca si nivel de finisaje dispune de: parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii noi de cupru, electrice si sanitare,
Un mare vantaji il constituie centrala termica proprie.
Imobilul se vinde cu mobila de bucatarie.
Orientarea cardinala este pe SUD-EST beneficiind astfel de lumina naturala a soarelui pe tot parcursul zilei.
Locul de parcare poate fi inchiriat de la primarie.
In cazul in care oferta prezentata v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit cumparator, va astept la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare in prealabil.
Se accepta si credit!

Detalii

 • Suprafaţă utilă (mp):
  73 mp
 • Camere:
  3
 • Dormitoare:
  2
 • Băi:
  2
 • Preţ (EURO):
  120 000Euro/neg.
 • An construcţie:
  1983
 • Status:
 • Etaj:
  10

Google Nearby Places

Fii primul care lasă o opinie despre “Tineretului, Apartament 3 camere,Park, Piata,etc…”

Rating

Related Properties