Vila Lux Baneasa-lac, Vila,P+2,sup.350 mp.

2600 Euro/neg...
Dormitoare: 5
Băi: 4

Descriere

Baneasa-lac, Zona Vile, va propunem spre inchiriere o Vila, P+2, cu sup.utila 350 mp,
Imobilul este complet mobilata si utilata, LUX.
Vila este compartimentata astfel:
– 4 Dormitoare, Dresing, Living, Dining, Bucatarie Siemens, 4 Bai, Jacuzzi, Sauna, Semineu, Gradina Amenajata, Alarma, Climatizare Daikin, Amenajari Si Dotari Premium.
Vila este noua si are dotari si finisaje de Lux.
La Parter se Intra printr-un hol mobilat In Livingul Luminos cu dining si semineu perfect functional. Separat de terasa prin spatii largi cu geamuri Glisante.
Din Living se poate intra prin usi glisante in bucataria moderna, complet mobilata si dotata Exclusiv cu Echipamente Siemens si O Camara Spatioasa.
Tot la Parter se mai gaseste o baie cu usa, placata cu Piatra Naturala, scarile sant din lemn masiv,
Cu balustrade elegante din fier Forjat.
La etajul doi sant celelalte doua dormitoare cu o baie comuna, sauna din lemn de pin norvegian, o alta camera mai mica, o debara si o splendida terasa de 20 mp.
Vila are pardoselile din lemn masiv, sisteme de climatizare Daikin, alarma multizone,paza asigurata, placajele teraselor exterioare din placi de klincher italian, iar gradina este complet amenajata.
Vila se afla pe malul Lacului Baneasa, in apropiere de Petrom City, pe o strada linistita, cu multa verdeata, la 5 minute de Piata Presei Libere, la 4 minute de Scoala Germana, la 5 minute de Scoala Europreana si Scoala Genesis, la 3 minute de suprmarket Megaimage si Lidl si la 7-8 minute de Baneasa Shoppng Center. Fiind situata pe o peninsula a lacului Baneasa se constituie intr-o oaza de liniste si racoare, aproape si in acelasi timp departe de tumultul orasului.

Pentru mai multe informatii, sau stabilirea unei vizionari, nu ezitati, a ne contacta!

Detalii

 • Suprafaţă utilă (mp):
  350 mp
 • Camere:
  6
 • Dormitoare:
  5
 • Băi:
  4
 • Preţ (EURO):
  2600 Euro/neg...
 • An construcţie:
  2010
 • Status:
 • Etaj:
  2

Google Nearby Places

Fii primul care lasă o opinie despre “Vila Lux Baneasa-lac, Vila,P+2,sup.350 mp.”

Rating

Related Properties